hosting | domeinen | resellers | support


Aanvraagformulieren voor Resellers.


De aanvraagprocedure voor domeinnamen is sterk vereenvoudigd. Zo heeft u voor nieuwe .NL domeinnamen geen registratiecontracten meer nodig.
Voor verhuizingen of overdrachten blijven nog wel formulieren nodig. SIDN werkt eraan om ook dit geheel digitaal te gaan regelen.

Daarnaast hebben wij nu een "verkort" aanvraagformulier zodat u niet steeds opnieuw dezelfde gegevens hoeft in te typen die feitelijk al bekend zijn.

 

VERKORT AANVRAAGFORMULIER
Dit formulier gebruikt u als uw klant al een domein heeft lopen die bij ons is aangevraagd en waarvan de whois gegevens nog actueel zijn. U kunt dan volstaan met het opgeven van de bestaande domeinnaam. SIDN geeft nog maar beperkt gegevens vrij over het houderschap van domeinnamen. U kunt de beschikbare gegevens opvragen op www.sidn.nl.

STANDAARD AANVRAAGFORMULIER
Dit formulier gebruikt u bij een normale aanvraag waarbij de domeinnaam op naam gezet moet worden van de gegevens die u verstrekt.

AANVRAAGFORMULIER VOOR OVERDRACHTEN
Dit formulier gebruikt u wanneer het houderschap van een domein gewijzigd moet worden.

AANVRAAGFORMULIER VOOR OPHEFFINGEN
Resellers kunnen in de meeste gevallen volledig digitaal opheffingen doorgeven zonder bijkomende papieren en handtekeningen mits de procedure gevolgd wordt.

Wij leveren thans bijna 100 verschillende extensies en blijven werken aan uitbreiding hiervan.Klik hier voor meer informatie Home Home