hosting | domeinen | resellers | support


Hostingpakketten voor resellers


Bent u op zoek naar een betrouwbare kwaliteitshoster voor de websites van uw klanten?

Wij bieden u pakketten aan waar u zelf het complete beheer over heeft. U maakt middels ons unieke en zeer eenvoudig en intuïtief te bedienen controlpanel zelf nieuwe websites aan. U bepaalt daarbij zelf de rechten en mogelijkheden die u aan uw klanten wilt geven. Op hun beurt kunnen uw klanten met de login gegevens die u aan hen verstrekt zélf in het controlpanel emailadressen aanmaken, databases aanmaken of bijvoorbeeld DNS instellingen wijzigen.

Wij verzorgen tevens al uw domeinnaam aanvragen tegen scherpe tarieven. Geheel anoniem overigens, uw klant komt niet te weten dat u via ons inkoopt. Wij nemen onder geen enkele voorwaarde ooit contact met uw klanten op. Wij factureren aan u, en u factureert aan uw klant met een leuke winstmarge.

Heeft u al een server draaien maar zoekt u een snelle domeinnaamleverancier? Ook dan is het de moeite waard eens contact met ons op te nemen. Wij registreren zonder extra kosten uw domeinnamen op uw eigen nameservers. En... wij registreren snel. Vaak al binnen één uur is uw registratie geregeld.

Wij nemen u alle zorgen rond aanvragen uit handen en bewaken het gehele proces, ook bij verhuizingen en overdrachten zodat u meer tijd overhoudt voor andere zaken.

Onze support mag tot een van de snelste van Nederland gerekend worden. Meestal heeft u binnen het uur antwoord op uw vragen, vaak zelfs sneller. En niet zomaar een antwoord, wij denken écht met u mee en zullen u steeds van advies dienen waar nodig.

Bent u geïnteresseerd? Neemt u dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend advies en/of een vrijblijvende offerte.
Klik hier voor meer informatie Home Home