hosting | domeinen | resellers | support


Wat is een hostingpakket?

Vaak bereikt ons de vraag: Wat is Hosting precies?
Hosting is het beschikbaar stellen van webruimte op een server die aangesloten is op internet.
Anders gezegd: op onze servers reserveren wij ruimte voor u waarop u uw website kunt plaatsen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw domeinnaam gekoppeld wordt aan de voor u gereserveerde ruimte.

Een "hostingpakket" doet echter méér dan alleen uw website opslaan. Denk hierbij aan de verzorging van uw emailverkeer, het aanmaken en onderhouden van databases, het bijhouden van bezoekersstatistieken of bijvoorbeeld het aanmaken van wachtwoordbeveiligde mappen op uw website.

Achter de schermen is een hostingpakket een complex technisch geheel waarvan u als gebruiker weinig merkt maar volop profiteerd zonder enige technische kennis te hoeven hebben. Onze servers zijn namelijk uitgerust met een zéér gebruikersvriendelijke tool waarmee u 24 uur per dag uw instellingen kunt regelen. De ingebouwde helpfunctie zult u niet nodig hebben, daar het geheel zodanig is opgezet dat u intuïtief door de menu's wandelt. En mocht u toch vragen hebben, dan staan wij altijd voor u klaar!

Wanneer u uw website door ons laat hosten, kunt u er zeker van zijn dat dit op een veilige manier gebeurd. Onze technische mensen installeren met regelmaat nieuwe beveiligingspatches op onze servers tegen hackers en andere kwaardwillenden en bewaken de essentiële serverfuncties 24 uur per dag, 7 dagen per week. Mocht er zich een storing voordoen dan weten zij dat binnen 3 minuten en gaan gelijk aan de slag om de storing te verhelpen. Dag en nacht!

Bovendien maken wij dagelijks een back-up van onze servers. Dat betekent dat bij een harde schijf crash altijd de situatie van de vorige dag hersteld kan worden. Dit is overigens in ons lange bestaan nog nooit voorgekomen. En mocht u zelf per ongeluk een bestand wissen, dan kunnen wij altijd het bestand van de vorige dag nog voor u terug zetten.

Uw website laten hosten door Interray Hosting is een verstandige keuze. Want naast onze TopService kunt u steeds weer rekenen op een veilige, gecontroleerde en stabiele hosting van uw website, 365 dagen per jaar, 24 uur per dag!
Klik hier voor meer informatie Home Home