hosting | domeinen | resellers | support


Een domeinnaam geeft u een unieke plaats op internet.

Wat is beter herkenbaar dan een website onder uw eigen bedrijfs- of familienaam?
HTTP://www.mijnbedrijf.nl voor uw website of Geert@familienaam.nl voor uw email.

Helaas is een grote reeks .NL domeinnamen al vergeven. Creatief nadenken kan hierbij helpen. Bijvoorbeeld www.uwbedrijf-bv.nl of uitwijken naar een .com, .net, .org of .eu extensie.

In navolging van 10-tallen andere landen is ook voor Nederland nu de mogelijkheid in het leven geroepen een .CO.NL domeinnaam te registreren. De extensie .CO.NL bestaat nog niet zo lang waardoor er nog veel bedrijfsnamen en familienamen beschikbaar zijn. CO.NL groeit snel in populariteit. Wacht dus niet te lang met registreren. Een domeinnaam kan maar één keer uitgegeven worden.

Heeft u al een .NL domein? Dan is het misschien verstandig dat u uw domeinnaam ook met de .CO.NL extensie laat registreren en eventueel laten forwarden naar uw bestaande website. Daarmee voorkomt u dat een ander met "úw" co.nl domeinnaam gaat lopen waardoor verwarring kan ontstaan.

Klik in het rechtermenu op "Domein Vrij" om te zien of uw domeinnaam nog vrij is. Type alleen de domeinnaam in zonder extensie en u krijgt het resultaat van de meest gebruikte extensies in één overzicht. Daarnaast kunt u ook "specifiek zoeken" op alle overige door ons leverbare extensies, en dat zijn er veel...


Wij denken graag met u mee over een goede keuze van uw domeinnaam. Komt u er niet uit? Neemt u gerust even contact met ons op voor een goed advies.

Heeft u de domeinnaam van uw keuze gevonden? Klik dan op "Aanvragen" en u krijgt alle mogelijkheden voorgeschoteld. Indien u vóór 16:00 uur bestelt, beschikt u meestal dezelfde werkdag al over uw domeinnaam.
Klik hier voor meer informatie Home Home