hosting | domeinen | resellers | support


ACTUEEL NIEUWS

Op deze pagina wordt u op de hoogte gehouden van zeer uiteenlopende nieuwsfeiten en weetjes die voor u van belang kunnen zijn. Raadpleeg daarom met regelmaat deze pagina. Bij belangrijke feiten ontvangt u een email waarin u wordt verwezen naar deze pagina.

Wijziging verhuisprocedure .NL domeinnamen (SIDN)
17 maart 2010
Met ingang van 17 maart 2010 werkt SIDN met verhuiscodes (tokens / EPP code's) om uw verhuizing snel en veilig te laten verlopen. U hoeft geen papieren meer in te vullen voor verhuizingen. De nieuwe procedure is als volgt: U vraagt de verhuiscode aan bij uw huidige provider. Deze code vermeld u op het aanvraagformulier op onze website. Wij zullen dan de verhuizing in werking zetten. Uw oude provider is verplicht de verhuiscode aan u te verstrekken. Zonder deze code kunnen wij de verhuizing niet in werking zetten.

Upgrade van PHP4 naar PHP5.
1 maart 2010
Op maandag 19 april 2010 om 14:00 uur zullen wij onze laatste server die nog
onder PhP4 draait, upgraden naar PhP5.
Het is noodzakelijk deze upgrade uit te voeren daar voor het verouderde PhP4 niet langer beveiligingspatches beschikbaar zijn. Bovendien voldoet PhP4 niet meer aan de laatste eisen die de meeste huidige scripts vereisen waardoor deze op dit moment niet gebruikt kunnen worden. Hierover zijn op en mailings verzonden. Neemt u contact met ons op indien u vragen heeft over deze upgrade.

Spamaanval.
12 december 2009
Een van onze servers is overvallen door een enorme grote hoeveelheid spam. Sommige van onze klanten hebben daar last van ondervonden. Onze excuses daarvoor. Het probleem is inmiddels opgelost.

Waarschuwing: Is uw PC besmet?
22 september 2009
Vrijwel iedereen heeft Adobe Acrobat Reader en Adobe Flash op zijn of haar PC geïnstalleerd. In de reader en in flash zitten echter lekken die ervoor kunnen zorgen dat privegegevens van uw computer middels een besmetting doorgezonden kunnen worden naar derden. Om dit te voorkomen raden wij u aan uw Adobe pakket up-to-date te houden en alle updates die zij aanbieden steeds te registreren. U kunt dit doen door in de reader op "help" te klikken en vervolgens op "zoeken naar updates". Na het updaten is het verstandig uw PC te scannen op virussen en trojans. Meer over de Adobe lekken kunt u terug vinden op www.webwereld.nl.

Papierloos registreren van bijna 100 verschillende extensies.
21 september 2009.
Met ingang van heden zijn in vrijwel alle gevallen geen papieren meer nodig voor het aanvragen van een nieuwe domeinnaam. SIDN vereist nog wel papieren voor het verhuizen, overdragen of opheffen van domeinnamen. Hier wordt nog aan gewerkt.
Naast .NL leveren wij nu ook vrijwel alle Europese- en een groeiend aantal internationale en Aziatische extensies. Sommige registrars stellen afwijkende eisen aan het registreren van een domeinnaam. Indien u een prijsopgave verstuurd wordt u hiervan tevens op de hoogte gesteld.

Wijziging in de grootte en benaming van hostingpakketten.
21 september 2009.
Om aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen hebben wij al onze hostingpakketten onder de loep genomen. De meestvoorkomende klacht was dat het 15Mb pakket snel kon vollopen omdat ook de POP3 mailboxen daarin worden ondergebracht. Daarop hebben wij besloten om al onze hostingpakketten te upgraden. Zo wordt 15 Mb nu 25 Mb, 50 Mb wordt 75 Mb en 100 Mb wordt 150 Mb. De mogelijkheden die u had blijven uiteraard bestaan, er wijzigt voor u helemaal niets behalve dat u vanaf heden meer ruimte hebt om uw POP3 email op te slaan. De benaming van de pakketten zal op uw factuur anders zijn dan dat u gewent was. Wij streven ernaar begin oktober alle pakketten op onze servers te hebben aangepast in de nieuwe grootte.

Nieuwe grotere Hostingpakketten en verlaagde prijzen.
21 september 2009.
Wellicht was het u al opgevallen. Wij hebben fors gesneden in onze domeinnaamprijzen. De reden hiervan is dat de domeinnaamprijzen dalende zijn terwijl de hostingpakketten juist duurder worden ivm o.a. toenemende traffic en verwerking van spam. Wij vonden het fair deze verhoudingen beter in balans te brengen. Bovendien heeft u meer webruimte tot uw beschikking.

Interray Hosting lanceert nieuwe website.
21 september 2009.
Alhoewel het al langer in de planning lag is het thans zover dat wij met gepaste trots onze nieuwe website aan u kunnen presenteren. De opzet is doelbewust eenvoudig gehouden zodat u snel en intuïtief uw weg op onze site zult kunnen vinden. Wij hopen dat wij onze doelstelling hiermee bereikt hebben om u nóg beter en sneller van dienst te kunnen zijn.Klik hier voor meer informatie Home Home